Våra Galopphästar - Sidan under uppbyggnad!
ELMANDA e. Egmont u. Elcanta
35 starter (8-1-2)


Vinnare av:
 • Gothenburg Internationel Arabian Fillies & Mares (-05 & -07)
 • Jägersro International Arabian Sprint Stakes (-06)

  Den 7 juli startade Elmanda i Jägersro International Arabian Sprint Stakes över 1200 m och kämpade sig fram till en vinst efter en upplopps strid mot topp hingsten Nerion. Detta gjorde att hennes formtal ökades till 75 och innebär att hon är det högst rankade stoet i Skandinavien någonsin.

  Läs mer om Elmanda här


 • HESPESHAL e. Izenthespeshal u. Tatarka
  38 starter (9-5-8)


  (Prisutdelningen efter Hespeshals seger i Sambora stakes över 2200 meter.)

  Hespeshal har stått för träning på galoppbanan i Warszawa i 4 säsonger. Han har gjort mycket bra resultat och var bland de högst rankade arabgaloppörerna där. Vi tog hem honom våren -07 för att få starta honom i vår egen träning i Skandinavien. Han Sverige debuterade på jägersro den 20 april och slutade 3:a, 2 månader senare vinner han SAHF´s stora pris på Strömsholm, han är en mycket vänlig kraftfull hingst med stor kapacitet på banan.

 • Vinnare av Cometa stakes
 • Vinnare av Sambora stakes
 • 4:de placerad i Europy 2005
 • Vinnare av SAHF´s stora pris, Strömsholm, 2007
 • Vinnare av SAHF´s stora pris, Strömsholm, 2008
 • 3a Shadwell Dubai International Stakes Gr 1, Newbury, 2008

  Läs mer om Hespeshal här


 • RM YASALAM e. Alt PL u. Tatarka
  16 starter (1-0-5)


  Efter en resa som sist i fältet lyckas Yasalam (nr 9) ta sig ända fram i täten och efter en tuff upploppsfight tar han hem sin första seger.

  RM Yasalam åkte till galoppbanan i Warsawa hösten -06. Han placerade sig 3:a redan i sitt livs andra start, och den 23 Juni -07 tog han sin första seger. Sedan september 2007 står han hemma i Sverige igen, i egen träing och kommer starta runt om i Scandinavian 2008

  Läs mer om YASALAM här


  RM EL NiÑO e. Samsheik US u. Elcanta
  14 starter (3-1-1)  RM El Niño åkte till galoppbanan i Warsawa hösten -06. Han gjorde en utmärkt säsong som 3 åring med en första placering och en tredje placering på tre starter. Hans säsong som 4åring har börjat minst lika och han har en seger på två starter!

  Se El Ninos seger från 26/7-08 här
  Läs mer om EL NIÑO här


  RM EXPLORER e. Alt PL u. Expressa
  3 starter (1-0-0)


  (Explorer främst/ytterst, org foto från www.torsluzewiec.pl)

  Rm Explorer åkte till galoppbanan i Warsawa 2007 och starta för första gången 17/8-08 då plasserade han sig som sjätte häst. Redan i sin tredje och senaste start vann han över ett tufft 10 hästars fält och vi följer hans kommade karriär med spänning.

  Se Explorers seger från 28/9-08 här
  Läs mer om EXPLORER här


  Vår uppfödning Millennium, som idag ägs av Johanna Åberg, startade sin galoppkarriär i Polen våren 2002 och har sprungit 4 säsonger på galoppbanan i Warszawa med mycket framgångsrika resultat. Han har bland annat vunnit det största arablöpet i Polen, Europy 2003.

  En annan uppfödning som det gått mycket bra för i hela Skandinavien är Milord (e. Alt PL u. Espmira) som idag ägs och tränas av Khalil Soufi.